CARITASI I SHQIPËRISË SË JUGUT NË BELSH, NDIHMON 30 FAMILJE TË DËMTUARA NGA TERMETI

Caritasi i Shqiperise se jugut ne bashkepunim me kishen “Bijat e Dashurise” Mollas kane ndihmuar nga afer 30 familje te demtuara nga termeti ne zonen e Dumrese. Ky ishte vetem hapi i pare te bashkepunimit ne dumre per te ndihmuar familjet e varfera por dhe zgjidhjen e problemeve sociale.