Ndihma në ndërtimin e shtëpive të prishura nga tërmeti

Caritas Shqiptar dhe Caritasi I Shqipërisë së Jugut, me ndihmën e Caritaseve si-motra Italiane dhe të misoneve të ndryshme, do të investojnë në rindërtimin e 7 shtëpive të prekura nga tërmeti në zonën e Belshit. Të pranishëm në takimin për firmosjen e kontratatve, deputeti i zonës, z. Musa Ulqini, kryetari i Bashkisë, z. Arif Tafani dhe përfaqësues të bashkisë.